International Amiga club.
Stiftet i 1993/Landsdækkende i 1997.
www.amigaclubdanmark.dk
We supports the Amiga and AmigaOS 4.1
Velkommen til/welcome to our website.
Event Review / Pretty Maids.
6 medlemmer fra Amiga Club Danmark tog en tur til Gimle, for at høre ingen mindre end det danske rock band, Pretty Maids.


Michael, Diana, Line, Brian, Morten og Anna fik noget af en oplevelse, da Pretty Maids gav den for hårdt på Gimle i Roskilde, fredag den 31.okt. 2008.

Der blev budt både på nye og gamle numre fra de 14 albums som Pretty Maids igenenm 25 år har udgivet. Pretty Maids er et dansk rock band, som har mere succes i Asien, primært Japan, hvor de er de helt store rock stjerner. Her i Danmark er de ikke lige så kendte, og de fleste dansker kender kun 1 eller 2 numre med bandet.

Dagen startede med at Brian og Michael mødtes i Værløse, hvorefter turen gik nord på mod Allerød. Ved ankomsten i Allerød, blev der sat Pretty Maids på, og øllerne kom på bordet. Klokken er nu 14.00. ved 16 tiden gik turen tilbage mod Værløse, hvor Diana mødtes med os (der blev oppakket med flere øl på Allerød st). Vel mødt med Diana, gik turen til Ballerup hvor vi skulle mødes med Morten og Anna klokken 17.30, for derefter at komme videre mod Roskilde, hvor den stod på middag og opvarmning til Pretty Maids hos Line.

Kl. 18.30 landede vi hos Line, som havde middagen klar, og Pretty Maids (hits cd) blev sat på anlægget - øllerne og drinksene blev indtaget i passende tempo, vi skulle jo holde hele aften. Taxaerne var bestilt til kl. 20.30, så vi fik god tid til at komme ind på Gimle.

Vel mødt ind på Gimle, efter en kort med hygsomt taxa tur til Gimle (der blev givet gas med Kim Larsen på anlægget i Taxaén). Øl og drinks blev bestilt (vi havde lige en som havde lidt svært med at "finde" det rigtige WC) - nu var vi klar :-)

2 opvarmningsband var på, vi brugte tiden ude i baren til at hygge snakke, vi havde 3 yderligere med til konceretten, så nu var vi ialt oppe på 9 personer. Der var ikke udsolgt, men hvilken stemning.

Ca. kl. 22 gik Pretty Maids på, vi var alle i fest humør, og hvilken koncert vi kom til at opleve. Pretty Maids fik hele salen til at synge, gynge og feste med - hvilken fest til nogle af de fedste numre :-), vil klart anbefale at høre dem i Amager Bio den 4.december 2008.

Koncerten var slut lige over midnat, og vi fik os en farvel øller :-), nogle af os skulle tilbage mod Allerød/Værløse/Vanløse, så vi takkede af, og hvilken super dag..... Pretty Maids :-) Kan kun sige en ting - DAMM EN SUPER FED KONCERT :-).

Koncert : 5 ud af 6.
Nummervalg : 5 ud af 6 (manglede lige nogle af de fede).
Publikumsstemning : 5 ud af 6.
Barpriser : 4 ud af 6.
WC forhold : 4 ud af 6.
Samlede : 5 ud af 6.

Vi har sgu lyst til at tage afsted igen den 4.december 2008 i Amager Bio.Om denne event:

Festtype:
Fælles koncert tur.

Næste af denne type:
?


Dato for event:
Fredag den 31-10-08 kl. 14.00-01.30

Koncertpris:
180.- pr. person


Tidligere koncerter:
Vi har afholdt denne type event i flg. år
2008


Pretty Maids´s hjemmeside