International Amiga club.
Stiftet i 1993/Landsdækkende i 1997.
www.amigaclubdanmark.dk
We supports the Amiga and AmigaOS 4.1
Velkommen til/welcome to our website.
Vores partnere.
Velkommen til vores partnerområde, her på siden kan du læse om de partnerskaber vi har indgået, både dem som støtter os og dem vi støtter.

Vi blev stiftet i 1993, og siden 1997 har vi støttet det lokale foreningsliv i Københavnsområdet, hvilket vi har forsat med siden 1997. Idag støtter vi også foreninger på tværs af landet, samt internationale foreninger. Din støtte går bl.a. til vores partnerprogram, som vi hvert år håber at udbygge. Vi har idag bl.a. et samarbejde omkring HiFi/IT hos den lokale teater forening i Kirke Værløse, et samarbejde vi sætter stor pris på.

Siden 2004 har vores ungdomsarbejde medvirket til at mere end 50 elever har kunnet deltage i den årlige Lalandia tur igennem RUSK/Selvforsvar (2004-2007) og LTU Selvforsvar (fra 2008).

Har din virksomhed lyst til at støtte vores arbejde, kontakt os venligst på sponsor@amigaclubdanmark.dk, det koster fra 1000.- pr. år. Har du lyst som privat person at støtte vores arbejde, skriv da til ms@amigaclubdanmark.dk og tegn et støttemedlemsskab til 250.- pr. år.

For at læse om de foreninger vi støtter - klik på foreningens navn i menuen til venstre.

Læs her om de virksomheder som støtter os.Vi støttes af/vi støtter:

Vi støttes af:

Alle de frivillige i klubben.
Tubetone.eu.
BMC Denmark ApS.
JVS Indeklima.
Furesø Kommune.
The Amiga Club Denmark Foundation.
Jan Brochmann.

Hver gang du støtter os - støtter du dem herunder.

Vi støtter:

2ways JuJutsu Federation, Aktive Æselvenner, Aktivscenen, Landsforeningen mod spise-forstyrrelser og selvskade, Patientforening for Lymfekræft og Leukæmi, LTU Selvforsvar, TEC/IT-afd, SKP Pictures og ACD Pictures.

Se alle dem vi har støttet, lige her